Veterketting voor jongens & stoere meiden

Zouf. nl, de webwinkel waar je je eigen sieraden kunt ontwerpen heeft de kindercollectie uitgebreid met een wrapbracelet en een stoere veterketting. Deze laatste is ook erg leuk voor jongens. En daarom best uniek, omdat er voor kleine mannen niet makkelijk iets te shoppen valt op dit gebied. Voor de mamma’s zijn er ook twee nieuwe basismodellen. Een bijzondere bedelarmband, een absolute musthave voor het komende seizoen. En de lange ketting, Delight, is nog een stukje verlengd met zo’n 20 cm. Ook dit past helemaal bij het modebeeld op accessoiregebied, lang & groot. Als je nu helemaal geen inspiratie, tijd of zin hebt, kun je ook terecht bij de Zouf-A Porter collectie, een serie kant-en-klare sieraden, die je zo kunt bestellen of waar je nog het een en ander aan kunt veranderen, waardoor het sieraad nét die persoonlijke touch krijgt. Makkelijk en leuk, met steeds wisselende modellen. Voor de laatste trends op sieradengebied kun je dus prima terecht bij Zouf!

En er zijn 2 happy kids die Hip & Hot blij mag maken met een heuse hippe veterketting Dino en Haaientand! Hiervoor moet je even opzoeken op de site van Zouf hoe de Zouf for Kids- veterketting heet en dit doorgeven via dit formulier. Uit de goede inzendingen kiezen we 2 winnaars! Deze actie loopt tot 12 september 2010.

Vorig artikelKidzundy
Volgend artikelHippe Hoesjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in