Kleurrijke babyspeeltjes

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlmoost is al jarenlang een trouwe sponsor van Hip & Hot, en daarom zetten wij Olmoost weer eens een keertje in de schijnwerpers. Merike van de Vijver, ontwerpster, krijgt namelijk steeds meer leuke babyspeeltjes in het assortiment. Vrolijke vilten diertjes, met een hoog “hebbuh” gehalte. Ook kun je bij Olmoost terecht voor superoriginele geboorte-aankondigingen, in de vorm van een vilten diertje met daaraan een papieren label met alle geboortegegevens. Op de website staan tal van voorbeelden. Tot slot maakt Merike muziekdoosjes. Via de website vind je genoeg leuke ideeën, maar wil je net een ander diertje dan je ziet, dan kun je mailen en wordt jouw idee gerealiseerd. Olmoost sponsort vandaag onze winactie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Ze geeft 2 diertjes weg, namelijk een Mos de Vos en een Ossie de Egel. Je moet daarvoor wel iets doen. Olmoost heeft tulpen verstopt op haar website. Die moet je zoeken. Hoeveel je er vindt, geef je door via het antwoordformulier hier onder. Beetje moeite doen dus. Maar dan win je misschien wel zo’n ontzettend leuk diertje! Deze actie loopt tot 16 mei 2014.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelSchommelen met Peppa
  Volgend artikelHoe draag je hippe enkellaarsjes?
  Judith van Wijk
  Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in