Pimpelmus activiteitenboxen

Fee maakt pompoen pimpelmusVoor alle mama’s en papa’s die stiekem ook een beetje tegen de lange dagen van de vakantie opzien heb ik een mega-goede tip! Schaf een paar activiteitenboxen van Pimpelmus aan. Zo heb je voor elke vakantiedag een leuke activiteit voor je kind of kinderen. Ik heb ook alledrie de boxen, en ze mogen steeds iets kiezen wat we gaan uitvoeren. In deze blog ga ik alles vertellen over de Pimpelmus activiteitenboxen.

Pimpelmus activiteitenboxen

Er zijn op dit moment 3 activiteitenboxen bij Pimpelmus verkrijgbaar: een testbox, een waterbox en een vogelbox. In de testbox zitten verschillende activiteiten, de andere twee boxen gaan respectievelijk over het thema water en vogels. Met name de box met thema water is erg leuk voor de zomer. Ik vermoed dat er binnenkort nog meer boxen aan zullen komen, ik kijk daar nu al naar uit! 

Wat vind ik van de Pimpelmus boxen?

Ik ben erg enthousiast over de boxen. Het is werkelijk perfect samengesteld. Ze zien er leuk uit, zitten vol met activiteitjes die de kinderen aanspreken, alles staat perfect uitgelegd op een kaart en het kost allemaal niet teveel tijd. Wel merkte ik, dat een aantal zaken voor de kinderen alleen te moeilijk zijn. Zo wilde Fee heel graag de cupcakes maken van pompoentjes, maar die pompoentjes maken was nog best lastig voor haar. Desondanks was het resultaat erg leuk en heeft ze er veel van geleerd. De materialen waren precies afgepast, dus geen verspilling. Ik ben fan!

Hoe is Pimpelmus ontstaan?

Leonie Groothaar is het gezicht achter Pimpelmus. Al moeder doet ze graag leuke dingen met haar kinderen. Wie niet, zou je zeggen he? Gezellig samen knutselen, ontdekken of spelen is eigenlijk het leukste wat er is, mits je tijd hebt. En precies dat is waar veel mama’s tegenaan lopen: tijd! Het bedenken, kopen van de spullen die je nodig hebt, dat valt allemaal niet mee. Plus dat je vaak een hele zak van iets moet kopen, terwijl je maar een klein beetje nodig hebt. Niet erg duurzaam. Of je bestelt iets kleins en betaalt meer verzendkosten dan het product zelf kost. Niet ideaal. 

Coronatijd gaf inspiratie

Tijdens de Corona periode kreeg Leonie van andere ouders vaak te horen dat ze zulke leuke dingen deed met haar kinderen. Zo ontstond Pimpelmus. Leonie gebruikt haar creativiteit en ideeën om leuke, afwisselende en orginele activteiten te ontwerpen. Er zijn boxen die aansluiten bij de seizoenen en bij bepaalde thema’s. Lekker makkelijk èn duurzaam! 

Rekening houden met het milieu

Pimpelmus houdt zoveel mogelijk rekening met het milieu door verspilling tegen te gaan, maar ook door bijvoorbeeld het gebruik van graskarton doosjes, en drukwerk op eco papier. Zo kiest Leonie bijvoorbeeld voor biologische zaden en kun je bij de meeste boxen de doos ook gebruiken voor een activiteit. Ze hoopt natuurlijk dat wij dit als consument ook zullen doen. 

Pimpelmus activiteitenboxen voor de vakantie

Ik vind de Pimpelmus activiteitenboxen een enorme aanrader voor kinderen, en zeker in de vakantie. Kinderen vervelen zich snel, willen toch ook aandacht en op deze manier kun je dat mooi even combineren. Kunnen ze daarna weer zelf spelen. Je kunt ook een grote zus of broer met het kleinere zusje aan het werk zetten. De inhoud van de boxen is perfect verzorgd, en de prijs/kwaliteit verhouding is prima. Aanrader! Je koopt de Pimpelmus boxen hier

Vorig artikelDay1 huidverzorgingsproducten
Volgend artikelBlogbox RVG PR Vier de zomer!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in