Win een kledingsetje van Z8

z8 bo7 jongen newborn 2015De nieuwe collectie van Z8 is inmiddels uitgeleverd en bij de verkooppunten verkrijgbaar. Just in time, want mijn verse baby komt over een week of 7 en wie weet mag die wel, net als Lenthe destijds, in een babypakje uit de newborn collectie van Z8 gekleed gaan, vlak na de geboorte. Ik ben namelijk erg enthousiast over de nieuwe collectie, die de naam GYM heeft meegekregen. Voor de jongens ontzettend lieve pakjes met oa printjes van snor + hoed. Voor de meisjes natuurlijk weer de hartjes, dat blijft leuk (en hip!). Mooie kleurtjes ook, en wat ik zo leuk vind is de lichtgroene kleur die eigenlijk voor zowel meisjes als jongens kan.

Bekijk het LOOKBOOK hier!

Namens Z8 mogen wij een babypakje en mutsje weggeven van de newborn collectie in maat 62. Het betreft een pakje met pastelgroene strikjes en het is schattiger dan schattig. Leuk voor je eigen baby, of om cadeau te doen als je iemand kent die bijna uitgerekend is. Het pakje is geschikt voor zowel meisjes als jongens, dus iedereen kan meedoen!

Maar… wat moet je nu eigenlijk doen?

1. like onze facebookpagina

2. plaats een reactie onder het betreffende Facebook bericht

3. laat via onderstaand formulier weten wat je adresgegevens zijn (voor een snelle afhandeling) en waarom jij dit pakje echt mòet winnen!

Deze actie loopt tot 1 februari 2015. Heb je niet gewonnen, dan is vanaf die datum dit pakje èn alle andere leuke Z8 kleding in de webwinkel van Z8 verkrijgbaar. Nu kun je er in ieder geval terecht voor de sale van winter 2014!

z8 meisjes gym 2015

 

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij Antine van 10voorstijl
  Volgend artikelColumn Moira: de laatste loodjes
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in