Knuffelheld

Bijzonder om te krijgen en bijzonder om te geven: een knuffelheld. Met een speciale techniek wordt een foto van een dierbaar iemand op stof gedrukt en wordt hier een knuffel van gemaakt. De toepassingen zijn oneindig, er zijn genoeg gelegenheden te bedenken om dit iemand cadeau te doen. Bijvoorbeeld als je afscheid moet nemen van een dierbare. Een vader die voor lange tijd voor zijn werk naar het buitenland moet kun je een knuffelheld van zijn kindjes meegeven, maar de kindjes kunnen ook hun papa als knuffelheld op ben neerzetten. Misschien ga je zelf wel emigreren of voor lange tijd op reis en wil je je ouders een knuffelheld geven van jezelf of je gezin? Wellicht is het zelfs wel leuk voor Valentijnsdag voor bijvoorbeeld een verre liefde? Gelegenheden genoeg te bedenken waarbij een knuffelheld troost kan geven. Er zijn meerdere opties, maar de leukste vind ik toch wel de originele knuffelheld. Kijk maar gauw op de website van Knuffelheld.

Hip & Hot mag namens Knuffelheld.nl een knuffelheld van 30 cm weggeven. Beantwoordt via dit formulier de volgende vraag: hoeveel hebben de drie knuffelhelden opgebracht voor de veiling van Serious Request 2010? Deze actie duurt tot 27 februari 2011.

Vorig artikelLima bean verschoningsmatjes
Volgend artikelValentijns blikje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in