Gehaakte prachtkleertjes van de beste kwaliteit

topjeWisten jullie, dat in Peru het beste katoen van de wereld wordt geproduceerd? Nee? Ik dus ook niet. Gelukkig ontdekte ik het, toen ik op de website van Hamoki ging lezen. Er kwamen namelijk per post geweldig vrolijke kleertjes binnen. Een lekker knal topje en een leuk groen rokje. Gehaakt. En dan zo gehaakt, dat je kunt zien dat het met de hand is gedaan. Er stond bij dat het duurzaam was, en dan denk ik altijd: eerst maar eens kijken of dat echt zo is. Ik vond een mooi verhaal. Alle kleding wordt namelijk met veel liefde met de hand gemaakt door een groep vrouwen (geen kinderen!). Die liefde, die straalt er vanaf. Echt. Je ziet dat deze kleertjes met zorg zijn gehaakt. Deze vrouwen kennen als geen ander de ambacht van het haken en werken met wol en katoen. Dit werk is van generatie tot generatie doorgegeven vanaf de tijd van de Inca’s. Alle Hamoki-kleertjes zijn gemaakt van 100% katoen, wat speciaal voor Hamoki in een fabriek in Peru wordt geproduceerd. De kwaliteit van deze katoen is zeldzaam en extra sterk. Daarom kun je deze kleertjes langer dragen dan je gewend bent. Hamoki onderscheidt zich door rijke kleuren, delicate stoffen en verrassende details.

roze jurk

Namens Hamoki mogen wij het roze tuniek en een groen rokje in maat 122 weggeven! Laat ons via onderstaand formulier weten wat de namen zijn van het katoen  dat Hamoki gebruikt. Deze actie loopt tot 7 juni 2014. rokje combi

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelPlog: een dag uit het leven van Judith
  Volgend artikelEen kijkje achter de schermen bij…. Wis en Waarachtig!
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in