Lima bean verschoningsmatjes

Soms propte ik gewoon alleen een handdoek in mijn tas, later had ik een luiertas met verschoningsmatje. Ik vond dat niet zo handig, want het was zo’n enorme tas die ik telkens moest meezeulen. Intussen heb ik een nappy wallet, heel handig en superhip. Daarbij zou dit leuke verschoningsmatje uit Australië perfect passen. Ze hebben allerlei hippe kleurtjes en motiefjes, dus keus genoeg! Je koopt dit matje bij Lima Bean.

Vorig artikelHip & Hippie
Volgend artikelKnuffelheld
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in