Kussens met vogelhuisjes, stoere auto’s, robot’s en porselein

kussen porseleinWie hier al een tijdje mee leest, weet dat we bij het geboortekamertje van Lenthe het vogelhuisjes-behang van Studio Ditte tegen de muur plakten. We zijn daar nog steeds heel blij mee! De ontwerpen van Studio Ditte zijn zonder meer origineel te noemen, en inmiddels zijn er nog meer leuke designs bij gekomen. Afgelopen week hoorde ik dat ze tegenwoordig ook een hele uitgebreide serie kussens hebben. Heel leuk voor in je huis, of het nu in de woonkamer is of de kinderkamer.

Door de komst van nummer 4 zijn we plots beland in een grote interne verhuizing. Wij vertrokken van de zolder naar de kinderkamer en de kinderen gaan straks met z’n drietjes op de zolder hun plekje maken. Waarschijnlijk de oudste twee in een stapelbed. Ze slapen er al wel, maar het is nu een allegaartje van kleuren en spullen. Daar moeten we dus nog iets mee! Alledrie hun eigen plekje, maar het liefst wel een geheel. De kussens van Studio Ditte houd ik daarbij in ieder geval in gedachten. Want ze passen allemaal bij elkaar, maar voor Yuren zou ik voor de stoere auto’s kunnen gaan, en de meisjes dan voor de vogelhuisjes of het porselein kiezen.

De kussens zijn te koop in de webshop van Studio Ditte.

kussens studio ditte

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij…Jut & Jul Design
Volgend artikelDe droom van ieder kind, een ballon lamp!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in