De droom van ieder kind, een ballon lamp!

lamp ballonnen geel groen roodIk zag deze ballon lampen en was meteen verkocht. Ballonnen hebben voor kinderen iets magisch. Ik weet niet hoe het met jullie kinderen is, maar die van mij zijn zo een uur zoet met een ballon. In de lucht proberen te houden, overgooien, er op tekenen, ze verzinnen er allerlei creatieve oplossingen mee. Misschien vind ik deze lampen daarom wel zo leuk? Het lijkt me perfect voor de kinderkamer. Zo is het elke dag een feestje!

Je koopt deze ballon lamp bij Notonthehightstreet.nl.Er hang wel een flink prijskaartje aan, maar gelukkig vliegen deze ballonnen niet weg!

ballonlamp aan

Vorig artikelKussens met vogelhuisjes, stoere auto’s, robot’s en porselein
Volgend artikelEen herfstvakantie vol Zweedse kinderfilms
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in