LoFff

kinderkleding (3)LoFff is een echte meisjes kledingcollectie. Hierin vind je alles wat een meisje zich zou kunnen wensen. Lieve rokjes, wilde rokken, fantasievolle shirts, wikkelvestjes, ouderwetse jurkjes, warme vestjes, leuke kettinkjes, bijpassende haarbanden, schoenen, laarzen en nog veel meer. LoFff wordt verkocht in de hippe webshop Mes Etoiles, waar je overigens nog veel meer leuks vindt. De naam van de winter collectie is “Arctica“, omdat de hele collectie geïnspireerd is door alle mooie dingen die er op de Noordpool te vinden zijn. Dat zijn ten eerste alle kleuren (verschillende sneeuw en ijskleuren en de kleuren van het noorderlicht) en ten tweede de vormen (van sneeuwvlokken die allemaal uniek zijn), maar ook de verschillende dieren die er leven. Ga dus gauw een kijkje nemen! LoFff is verkrijgbaar in de maten van 104-152. En dat is zoooo jammer! Want ik vind de wintercollectie geweldig, maar mijn dochter past er nog lang niet in. Voor iedereen die een kind heeft die al wel in maat 104 past, sla je slag, want LoFff is vanaf nu online te bestellen bij Mes Etoiles.

winter09loff

Hip & Hot mag namens Mes Etoiles twee shirtjes van LoFff beschikbaar stellen. Je moet daarvoor antwoord geven op de volgende vraag: Welke “Arctica”-kleuren zijn verwerkt in de nieuwe wintercollectie van LoFff ? Geef het antwoord door via  dit formulier en wie weet ontvang jij straks zo’n hip wintershirt! Deze actie loopt tot 16 september 2009.

 shirts_lofff-winter
Vorig artikelBlij als mij
Volgend artikelGlagla schoenen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in