Indie-ish

sfeerfoto indie ishNiet alle nieuwe webshops zijn de moeite waard. Wat mijn aandacht doet trekken zijn vaak mooie foto’s, originele spulletjes en de manier waarop een webshop zich weet te onderscheiden van de massa. Dat lijkt allemaal zo makkelijk, maar neem van mij aan, dat is het niet! De webshop van Indie-ish trok via twitter mijn aandacht. In eerste instantie omdat ik verliefd werd op een theepot op een foto. Een theepot die ze overigens helemaal niet verkopen, de onderzetter die ze zo prachtig op de foto hadden gezet wèl. Ik klikte door en werd verrast: niet alleen de onderzetter was mooi, het hele assortiment sprak mij aan. Ik wist meteen: dit moeten mijn lezers ook weten. Mooi woonspul, stationery, sieraden, en allemaal even origineel. De producten hebben een aantal dingen gemeen. Ze zijn geïnspireerd door de natuur, gemaakt van natuurlijke materialen of gemaakt met oog voor natuur en milieu.

poster abc

Misschien kende je de webshop al, maar dan nog is het interessant om even door te lezen. We mogen namelijk 2 hele prachtige ABC-posters weggeven! Een jongens– en een meisjesversie. Daar moet je uiteraard weer een vraagje voor beantwoorden, namelijk: Welke vier kleuren kussenhoezen TC (Triangle Confetti) verkoopt indie-ish? Laat je antwoord via dit formulier weten, en zet er ook even bij of je interesse hebt in de jongens- of de meisjesversie van de poster. Deze actie loopt tot 26 maart 2013.

diy indie ish

Vorig artikelCadeautjes bij Bobobelle
Volgend artikelLoFff
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in