De jumpsuit is terug

jumpsuit dierenprintMet het mooie weer van de afgelopen dagen krijg ik meteen zin om te shoppen. Ook geen overbodige luxe, zo bleek, want mijn kinderen waren allemaal zo’n 5 cm gegroeid het afgelopen half jaar. Broeken te kort, jurkjes bleken tuniekjes, dus tijd om te winkelen. Nu ben ik een “working mum” zoals jullie weten. Dat betekent dat ik niet al te veel tijd heb om de stad in te gaan op zoek naar leuke kinderkledingPrecies de reden dat ik zo’n fan ben van virtueel winkelen. Lekker het internet afstruinen, op zoek naar leuke kleding. Zo stuitte ik weer eens op de website van Otto. Die hebben prima voorwaarden, wat niet past of tegenvalt, stuur je terug en je krijgt gewoon je geld teruggestort. Ik bestel meestal meerdere maten tegelijk, vooral als ik twijfel. Wat niet past, stuur ik dan terug. Nu zag ik bij Otto die superleuke jumpsuits weer voorbij komen. In 2012 waren die helemaal hip, in 2013 zag je ze wat minder, en deze zomer kunnen ze weer helemaal. Ik werd verliefd op de donkerblauwe met hartjes, maar ook de zwarte met dierenprint is erg leuk. Enige nadeel van jumpsuits vind ik altijd dat als je naar de wc moet, dat niet zo gemakkelijk gaat. Maar ach, alles voor de looks, niet waar? Naast de jumpsuits zag ik ook lieve jurkjes, en voor de boys stoere shorts en gave t-shirts. Heb jij ook weinig tijd, maar zijn jouw kids toe aan nieuwe kleding? Dan tip ik je om te webshoppen! jumpsuit hartjes

Vorig artikelEen kijkje achter de schermen bij… Schrijf Boek
Volgend artikelDeze iPad gadget wil jij òòk voor je kinderen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.