Boxershorts voor mannen

Kijk, wij vrouwen doen wel altijd alsof het ons niet uit maakt hoe onze partner er bij loopt zonder kleren aan, maar stiekem houden wij ook best van mooie mannenlingerie. Het liefst zijn wij de heren in een sexy boxer, maar die mannen zijn daar nog best lastig in. Tenminste, de mannen die ik er over spreek dan.

Lekker zitten

Het moet namelijk wèl lekker zitten, vinden ze! Het boeltje moet niet teveel bungelen, dus geen te wijde boxershorts. Ook te strak is niet fijn. Knellende pijpen zit niet lekker en te strak in de taille, daar krijgen ze buikpijn van. Nee, echt makkelijk zijn ze niet, dus wij vrouwen moeten niet zomaar wat kopen. Dan dragen ze de shorts niet, zonde!

Boxershorts van Bamboe

Recent deed ik een fijne ontdekking: er bestaan namelijk boxershorts van bamboe. Ik dacht, ik probeer het een keer uit en kijk wat hij er van vindt. Bamboe schijnt namelijk superzacht te zijn, mooi te blijven in de was, en een perfecte pasvorm te geven. Ik kocht een pak met twee en liet het  mijn wederhelft ervaren. Eerst keek hij me een beetje schaapachtig aan: bamboe? Zeker weer zo’n mileuvriendelijke gril van je. Ik ben toch geen geitenwollensok? Maar al snel hoorde ik heel andere geluiden. Dat het wel op zijn verlanglijstje kon voor de kerst, want ze zaten wel heel erg lekker! Ha!

Duurzame boxershorts

Ik kan deze bamboe 100% duurzame boxershorts dus zeker aanbevelen. Ze zitten heel lekker, omdat ze zacht zijn, slim fit en daardoor gewoon niet te strak en niet te los zitten. Bovendien heeft bamboe als eigenschap warm te zijn in de winter en juist luchtig in de zomer. Ze zijn daardoor ook heel geschikt voor mannen die snel transpireren. Bovendien zijn ze antibacterieel. Ze drogen snel na het wassen en je hoeft ze niet te strijken. En ze zijn ideaal voor de man met een gevoelige huid. Zijn er ook nadelen? Nee! Nou ja, eentje heb ik er misschien gevonden. Ze zijn allemaal effen van kleur en hebben niet van die leuke printjes als onze andere favoriet, de Bolas boxershorts.

Wie zou het wel eens willen uitproberen? Paul Boxershorts kosten €34,99 per twee en zijn echt heel fijn!

Vorig artikelWanneer mag je kind een smartphone?
Volgend artikelNoordwijk Winter Wonderland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in