Loints of Holland

Loints of Holland komt deze winter uit met een hippe schoenenc0llectie, die nog geheel groen is ook. Daar houden we van, niet waar? We hebben net de dag van de duurzaamheid gehad, daar hebben de meeste mensen wel even bij stil gestaan. Je realiseert je toch dat we met z’n allen verantwoordelijk zijn voor onze planeet. De schoenen van Loints of Holland zijn beschikbaar in diverse modellen en kleuren. Ik ben helemaal gevallen voor de rode versie. Past goed bij dit najaar! Naast schoenen, heeft Loints of Holland ook tassen en iPhone hoesjes, van dezelfde kwaliteit uiteraard.

Namens Loints of Holland mogen wij 2 iPhone hoesjes weggeven. Wil je kans maken? Laat ons via dit formulier weten wat het motto is van Loints of Holland. Deze actie loopt tot 13 november 2012.

Vorig artikelFlavourites Live is about to happen again!
Volgend artikelServiesshop
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in