Stip & Bloem

De tijd gaat hard. Mijn dochter is nu 3, voor ik het weet is ze alweer 4 en gaat ze naar school. Spannend! Een hippe schooltas heeft ze al. Met haar eigen naam. Echt superleuk! De tas komt van Stip & Bloem. Een site die je al op de homepage “vangt”. Aan de foto’s zie je namelijk direct dat de spulletjes voor kids met veel liefde en zorg gemaakt worden. Superleuke koeltasjes voor het picknicken als straks de lente echt begonnen is. Snoezige kruikzakken voor de babytjes die straks warm gehouden moeten worden. Tassen voor mee naar school van stofjes met hippe of retro printjes. Indien gewenst mèt naam van je kindje. En nog veel meer, zoals woonaccessoires, poefjes, enige traktatiezakjes… Je kunt echt zelf beter gaan kijken, want als jij een leuke tas zoekt of een ander hebbedingetje, dan moet je bij Stip & Bloem zijn, zeker weten.

Er is een mazzelaar die straks net zo’n mooie tas kan winnen als mijn dochtertje Sterre heeft. Namens Stip & Bloem mag ik namelijk een schooltas met naam verloten! Wat een feest, want deze tassen zijn zo leuk, dat wil je niet mislopen. Het enige dat je hoeft te doen is even op de site van Stip & Bloem kijken uit welke kleuren de traktatiezakjes “hip Holland” bestaan. Dat geef je natuurlijk door via dit formulier en wie weet ontvang  jij straks zo’n leuke tas voor je kindje! Deze actie loopt tot 20 april 2010.

Bovendien: als je tot 27 maart 2010 een bestelling plaatst bij Stip & Bloem, krijg je een leuk en verrassend cadeautje bij je bestelling! Vul dan wel even bij de opmerkingen in dat je via Hip & Hot komt.

Vorig artikelKids & Trips
Volgend artikelB-Happy
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in