Flavourites Live is about to happen again!

Het hipste shopevenement van het jaar staat weer voor de deur: Flavourites Live! Hier vind je een groot deel van alle leuke webshops die ook regelmatig op Hip & Hot staan. Dit keer hebben ze echter geen virtuele toonbank, maar een heuse stand vol allerlei mooie, originele en kekke spulletjes. Of je nou op zoek bent naar speelgoed, kleding, spul om je interieur mee aan te kleden of gadgets, op Flavourites Live kun je je hart ophalen. Lekker met vriendinnen een dagje op pad, grote tas mee, dikke portemonnee en alvast inkopen doen voor de sinterklaas, kerst of gewoon voor zomaar. Ontmoet de leuke mensen achter de diverse webshops, ontdek nieuwe webwinkels die je nog niet kende en spot de nieuwste producten.

Flavourites Live is van 23 tot en met 25 november van 10.00 tot 18.00 uur in De Overkant te Amsterdam. Kaartjes kosten online €10,00 en aan de deur €12,50, dus wees slim en bestel ze direct online via deze link.

Vorig artikelPyjama-weer
Volgend artikelLoints of Holland
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in