Met deze erotische spelletjes krik je je seksleven op

Steeds als ik met vriendinnen uit eten ga passeert het onderwerp seks wel een keer de revue. We zijn inmiddels allemaal al langere tijd met onze partners samen. Bovendien zijn er kinderen gekomen. Dit alles kan invloed hebben op je seksleven. Dat hoor ik dus ook terug. Het is immers best ingewikkeld om een spontaan moment te vinden als kinderen aldoor hun bed uit klimmen of ‘s nachts willen drinken.

In gesprek blijven over seks

Misschien verloopt het bij jou allemaal nog flitsend en spatten de vonken er vanaf: uit onderzoek blijkt dat dit bij de meeste stellen wel anders is. Het allerbelangrijkste is het om daar met elkaar over in gesprek te blijven. Dat hoeft niet altijd bloedserieus, je kunt immers net zo goed met een beetje humor over seks praten. Dat houdt het luchtig.

Vergelijk jezelf niet met anderen

Het lijkt onoverkomelijk, maar vergelijk jezelf niet met anderen. In de media wordt altijd gesproken over gemiddelden. Dat betekent echt niet dat als jullie minder vaak seks hebben, dat meteen erg is. Het gaat er om hoe jullie dat samen vinden. Als het in balans is en jullie zijn allebei content met de frequentie, dan is dat prima. Als het maar fijn is voor beiden. Gemiddelden zijn maar gemiddelden.

Met deze erotische spelletjes krik je je seksleven op

Vind je het lastig om er over te praten, maar zou je wèl iets willen doen om jullie seksleven weer wat sprankelender en spontaner te maken? Dan zijn erotische spelletjes van Easytoys.nl misschien wel wat. Denk aan spelletjes als erotische dobbelstenen, kraskaarten, het spel “Ultiem Verlangen”, truth or dare kaarten, Kama Sutra speelkaarten en nog veel meer. Misschien in het begin een beetje gek, maar wedden dat je er heel veel lol in kunt hebben samen? Het tilt je seksleven naar een ander level.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #179
Volgend artikelRecept pikante risotto
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in