Mooi Hip

In webshopland stikt het van de winkeltjes om je te vergapen aan al het moois dat er te koop is. Dat geldt ook voor de webshop Mooi Hip. Hier kun je terecht voor trendy woonaccessoires en hippe lifestyle spulletjes. Een greep uit het assortiment: muurstickers, bedlinnen, speelgoed, ansichtkaarten, feestspulletjes, noem maar op of ze hebben het. Ook voor de jongens zag ik er leuke dingen, zoals gave opbergblikken, lunchtrommeltjes en stoer speelgoed. Mooi Hip selecteert het assortiment met zorg en koopt alleen datgene in wat echt mooi en hip is!

De speenkoorden van Mijnes zijn leuk en stevig. Ze zijn gemaakt van 100% wolvilt, hebben een leuke afbeelding en zorgen ervoor dat rondslingerende spenen verleden tijd is. Zo’n hip speenkoord kun je winnen! Laat ons via dit formulier weten aan welk NEN nummer de speenkoorden voldoen. Wie weet mag jij er straks eentje in ontvangst nemen! We geven er 2 weg!

Vorig artikelDwell Studio
Volgend artikelHet Verloren Brood
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in