Houten huisje

houten familiehuis sos kinderdorpenSOS kinderdorpen heeft voor iedere sponsor een houten familiehuis. En dat is het vermelden waard, want de familiehuisjes zijn zò leuk om te maken en op te hangen? Als jij graag verzamelt, bijvoorbeeld in thema’s, en je huisje steeds weer wilt aanpassen aan het seizoen, dan is dit heel erg geschikt. Hang ‘m aan de muur in je woonkamer, of op de gang. Het huis zal zeker een blikvanger zijn! Bovendien steun je er een prachtig mooi doel mee.

Zoek je iets soortgelijks, maar dan met meer vakjes? Bij Design Lemonade verkopen ze ook een mooie. Uiteraard steun je er geen goed doel mee, maar je sponsort wel een mooie webwinkel. Dat is natuurlijk ook wat waard!

Mocht je een van deze huisjes bestellen en er mee aan de slag gaan? Wij zien graag het resultaat! Mail ons je creatie en wie weet publiceren wij jouw foto in Hip & Hot magazine binnenkort…

huis hout muur

Vorig artikelDIY Snowflake-win op woensdag
Volgend artikelWeg met die vieze vuilniszakken-geurtjes!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in