Mooie (hergebruikte) labels

label malAfgelopen vrijdag werd Lenthe alweer 1 jaar. Tegen het digitale tijdperk in, ontving ze aardig wat “echte” post. Erg leuk, ze glunderde van de felle kleurtjes. Ik heb de kaarten neergezet, maar inmiddels is de verjaardag weer voorbij. Normaal gesproken zou ik ze dan weggooien. Dat heb ik dit keer niet gedaan. Immers, die kaartjes zijn nog prima te gebruiken als cadeau-labels! Waar ik voorheen met een kartonnen voorbeeld zat, heb ik nu een plexiglazen mal. Via Mooigelabeld.nl. Ideaal ding! Ik trok ze met pen om, knipte ze uit, maakte een gaatje met de perforator, hing er een lintje aan en voila, ze zijn prima te gebruiken om een cadeau op te leuken bij de eerstevolgende verjaardag. Natuurlijk kun je ook labels maken uit cadeaupapier, kartonnen verpakkingen die je niet meer gebruikt of de kaft van een oud boek. Ook hele maal leuk voor snailmail! De mal is te koop bij Mooigelabeld en kost slechts €7,95.

cadeautag mal

Namens Mooigelabeld mogen wij een mal weggeven! Daar moet je wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wie de instructie getekend heeft. Deze actie loopt tot 15 mei 2013.

cadeau labels

Vorig artikelZuperzozial servies
Volgend artikelSilky Label
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in