Hippe Knipjes Ansichtkaarten

Nieuw in het assortiment bij Hippe Knipjes zijn de vrolijke ansichtkaarten. Elk kaartje is voorzien van een knipje of een broche. Hoe leuk is dat? En ideaal, want zo kun je toch een klein cadeautje met een kaartje meesturen. Bij Hippe Knipjes wordt dat allemaal voor je geregeld. Je kiest een kaart en een knipje of broche en vervolgens wordt het voor je verzonden. Handig toch? Er zijn momenteel vijf verschillende kaarten te koop, bijvoorbeeld voor een stoere meid of een hele lieve voor een baby. Dus ben je op zoek naar een bijzondere kaart met een klein cadeautje, dan moet je zeker even een kijkje gaan nemen bij Hippe Knipjes. Er zijn naast de kaartjes genoeg leuke knipjes te vinden.

Namens Hippe Knipjes mogen we 5x een kaartenset t.w.v. 10 euro weggegeven. Om hier kans op te maken moet je even via dit formulier antwoord geven op de volgende vraag: Noem een item uit de nieuwe herfstcollectie. Deze actie loopt tot 16 januari 2012.

Naast de winactie krijg je bij Hippe knipjes nu ook 15% korting als je gebruik maakt van de code hiphot. Wees er snel bij, want de korting is een week geldig, tot 23 december.

Vorig artikelKerstmuts met naam
Volgend artikelWalking in a winter wonderland…
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in