Leuke Valentijnslintjes

En dan kom je op het punt dat je zorgvuldig uitgekozen valentijnscadeau moet worden ingepakt. Daar wil je natuurlijk iets moois van maken. Een mooi papiertje, een bijzonder lintje, een stickertje, een gelukspoppetje, er is genoeg te verzinnen om een cadeautje net even dat beetje extra te geven. Het geeft zoveel leuker als je kadootje al een kado is voor het wordt uitgepakt! Bij Leuke Lintjes vindt je alles wat je nodig hebt om je pakjes leuk te versieren. Speciaal voor valentijnsdag zijn er hele lieve lintjes, vloeipapiertjes en ander spul verkrijgbaar. De rest van het jaar kun je bij Leuke Lintjes ook prima terecht voor al je inpak-spulletjes. Maak van ieder cadeautje een feestje!

Namens Leuke Lintjes mag ik het lime/pink pakket zoals op de foto weggeven! Daar moet je wel iets voor doen, wij willen namelijk graag het antwoord op deze vraag via dit formulier ontvangen: Hoeveel kleuren hartjeslint zitten er in het assortiment? 

Daarnaast krijg je als je aangeeft dat je via Hip & Hot komt bij elke bestelling 1 setje cadeaulabels pink gratis bij je bestelling en 1 proefvelletje van 25 x 30 cm van het cadeaupapier Lovebird!

Vorig artikelValentijnsarmband
Volgend artikelGroeipapier
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in