Mooie sleeves voor je mobiele apparaat

Al een tijdje ben ik de trotse bezitter van een mooie MacBook pro. Maar wat ik maar niet kon vinden, was een mooie, praktische én goede sleeve om dit kostbare apparaat te beschermen.

Per toeval kwam ik terecht op de site van Mujjo. een Nederlands design label voor mobiele apparaten. naamloosZij zijn begonnen met de verkoop van een handige musthave: de touch screen handschoen. Sinds 2012 hebben zij zich ook gestort in het ontwerpen van sleeves en hoezen voor Iphones, Galaxy telefoons, Ipads en Macbooks. En dat is goed gelukt! Op de site vind je een mooie collectie in eenvoudige tinten, maar gemaakt van prachtige materialen. Ze stralen luxe, comfort en bescherming uit.

images

De witte sleeve voor mijn 11 inch MacBook stond op het verlangslijstje voor de kerst. En, lucky me!, heb deze ook onder de boom gevonden. Het Iphone hoesje en de Ipad sleeve komen beslist op mijn verjaardagslijst. Want Mujjo heeft voor mij een groot ‘hebbuh’ gehalte!

Vorig artikelLettertang
Volgend artikelOktoberdots
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in