Lettertang

lettertang in gebruikCadeautjes opleuken, dozen rubriceren, mappen van naam voorzien, een lettertang kun je werkelijk overal voor gebruiken. Deze old-school gadget werd halverwege 2013 helemaal hip en is nu bijna niet meer weg te denken van je bureau. De ware snailmailer heeft ‘m sowieso, maar ook wie alleen maar praktisch is ingesteld en graag structuur aan brengt in leven en kantoor, doet er goed aan een lettertang aan te schaffen. Praktisch of niet, de vele kleurtjes van het tape maken het levendig, vrolijk en sprankelend in je huis of op kantoor. Ik kan heel blij worden van de felle kleurtjes in mijn kast. Heb van die witte Ikea-dozen met overal zo’n tape met de lettertang gestanste teksten over wat er in zit. Ideaal. Ook op mijn werkplek gebruik ik het veel, op bakjes, om aan te geven wat waar in moet. Natuurlijk in blauw, want dat is de kleur van mijn werkplek.

Daarnaast gebruik ik het regelmatig bij het inpakken van cadeautjes. Gewoon het woord “cadeautje” plak ik er dan op. Simpel, maar zo’n leuk effect! Er zijn allerlei lettertangen, maar deze, de E-5500 versie, vind ik tot nu toe het handigst in gebruik. Ook de wielen zijn gemakkelijk te verwisselen, ook tijdens het schrijven van een woord. Koop een bult tapejes erbij en je kunt een hele poos vooruit!

Deze lettertang komt bij Hipgemaakt.nl vandaan, ze heeft vele soorten en maten en uiteraard ook tape in overvloed!

e-5500 new

Vorig artikelHigh Teeth
Volgend artikelMooie sleeves voor je mobiele apparaat
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in