Oktoberdots

We schreven al eerder over Babet van Oktoberdots. Als je haar webshop binnenkomt, weet je eigenlijk niet waar je moet beginnen; er is zoveel leuks te koop!  Alle producten zijn van eigen ontwerp en in beperkte oplage gedrukt; zo haal je zeker iets heel origineels in huis!
Scandinavisch-Ansichtkaartenset-Oktoberdots-300x300

Met name de ansichtkaarten spreken mij erg aan. Je koopt ze los, maar er zijn ook setjes kaarten te krijgen,  zoals de stoere, scandinavische ansichtkaartenset met groen, blauw, geel of rood/roze grafische prints. Stoere kaarten die voor veel gelegenheden geschikt zijn.

De kaartjes met de diertjes zijn onweerstaanbaar. Er is een super lieve beterschapskaart met twee egeltjes en een appel, waar je op de achterkant een persoonlijke bericht kwijt kan. Beterschapskaart-Mr-Egel-Oktoberdots-300x300Het kaartje wordt geleverd met een mooie kraft envelop. Maar ook als je een uitnodiging de deur uit wil doen zijn de dierenkaartjes geschikt. Een uiltje, katje of een eekhoorn, er zit vast wel iets van je smaak bij.

Vind jij het ook zo moeilijk om voor iemand anders een keuze te maken uit het aanbod van Oktoberdots? Schaf dan een kadobon aan. Zo beslist de ontvanger gewoon zelf welke mooie producten er straks bij haar op de deurmat vallen!

Vorig artikelMooie sleeves voor je mobiele apparaat
Volgend artikelEten van een kleurrijk bord
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in