Mum’s miracle balm

Er is heel wat op de markt voor mama’s, en soms mag ik wel eens iets uitproberen. Zo ook met de Mum’s miracle balm die ik ontving van Suikerdraakje. Dit is een onderdeel van de ecologische lijn van Natalia. Deze lijn is niet op dieren getest en bevat alleen natuurlijke ingrediënten. De Mum’s miracle balm is een vettige creme die je gezicht en lichaam. Het maakt je huid soepel en laat het stralen. Ik vond het heerlijk spul. Ik moest wel een beetje wennen aan de wat stevige structuur, maar als je eenmaal een paar dagen smeert went dat en het is fijn voor je huid. Ook de andere producten waren erg prettig in gebruik. Ik kan deze mama-lijn dus zeker aanraden! Misschien ook wel heel leuk om te geven voor moederdag? Of als kraamcadeau voor de mama? Online te koop bij Suikerdraakje. Tip: kijk ook even naar de baby-lijn, zulke fijne producten!

Suikerdraakje geeft 5% korting op de gehele collectie met de code hipenhot2011, deze korting is geldig tot en met 18 april 2011.

Vorig artikelCarry eco
Volgend artikelAlweer zo’n leuke vaas
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in