Kralen

Door Noor was al helemaal hip natuurlijk, daarom schreef ik er eerder over, maar nu heeft ze iets nieuws. Naast leuke sieraden en sleutelhangers kun je nu zelf ook gaan fröbelen, want door Noor verkoopt tegenwoordig namelijk een vrolijk assortiment kralen van keramiek, glas en andere bijzondere materialen. Ben jij creatief en wil je wel eens aan de slag? Dan koop je hier dus je kralen, bedels, sluitingen, rocailles, leer & meer, kleurrijke kwastjes, handgemaakte fimobloemetjes en diverse soorten lint. Over dit soort dingen kan ik best wel eens nadenken. Want hoewel ik niet handig ben met naald en draad, moet het maken van een ketting me wel lukken. Ik heb er zelfs ooit een workshop in gevolgd en deze ketting was, al zeg ik het dan natuurlijk zelf, best heel mooi geworden!

Aan de slag? De hele maand maart bestel je bij door Noor met 10% korting als je de code hipenhot invult. Deze korting geldt overigens op het gehele assortiment, dus zie je iets anders leuks dan profiteer je net zo goed van de korting. Wellicht een idee voor moederdag alvast? Een heel leuk persoonlijk cadeau, zo’n zelfgemaakte ketting of armband!

Vorig artikelKokkie: dit is Belgisch!
Volgend artikelEkodepeko
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

  1. Helemaal waar! Ik heb diverse kettingen bij door-noor gekocht, in het echt zijn ze nog veel mooier dan op de foto! Zoek je iets speciaals, dan vind je het bij door-noor! 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in