Me & I

Het concept van Me & I, een hip Scandinavisch merk, is verkopen via kledingparty’s. Dat klinkt misschien suf, maar dat is het helemaal niet. De kleding is namelijk superleuk! Mooie kwaliteit, hippe patroontjes en afbeeldingen en leuke kleuren. Yuren pronkte deze winter al met een lichtblauw shirt met vliegtuigen, maar ook de komende collectie is weer geweldig. Die geisha jurk bijvoorbeeld, lekker vrolijk en hip! Maar ook kekke jumpsuits, vrolijke shirts en zelfs voor de mama’s zijn er leuke shirts en jurkjes. Kijk gauw op de site van Me & I hoe het werkt, want misschien kun jij wel zo’n kledingparty geven voor je vriendinnen. Kan iedereen van die hippe kleertjes aanschaffen. En voor de gastvrouw zijn er natuurlijk wat leuk extraatjes!

Wil jij 50 euro shoptegoed van Me & I winnen? Dat kan! Laat ons via dit formulier weten wat de namen zijn van de oprichtsters van Me & I. Deze actie duurt tot en met 8 mei 2011.

Vorig artikelEastpak
Volgend artikelKiiik
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in