Muurstickers van Fine Forest

Muurstickers van Fine ForestAl een hele poos geleden zag ik overal vogeltjes op stopcontacten verschijnen in restaurants in Den Haag. Ik vond dat zò leuk! Ik wist te achterhalen wie verantwoordelijk was voor deze gezellige schilderingen en besloot dat ik zo’n vogeltje ook wilde in ons nieuwe huis. Toen het zover was, nam ik contact op met Petra Roest. Helaas bleek zij toen al ernstig ziek en is ze niet lang daarna overleden. Geen vogeltje voor mij dus. Ik was dan ook ontzettend blij toen ik de vogel muurstickers van Fine Forest ontdekte!

Muurstickers van Fine Forest

Nu prijken er 2 vogeltjes in mijn woonkamer. Een pimpelmees en een koolmees. De ene zit op een stopcontact in de keuken en het andere vogeltje zit op de thermostaat van de warmtepomp. Ik word er iedere ochtend opnieuw instant vrolijk van. Mensen die op bezoek komen, zien de vogeltjes meteen en zeggen er vaak iets over. Ze willen altijd weten waar ik ze vandaan heb, want ze zijn ook superleuk! Wie wil er nou geen muurstickers van Fine Forest is huis? Zo wordt een saai stopcontact een toffe eye-catcher.

vogeltje op stopcontact

Kinderkamer

Ook de kinderen vinden het heel leuk. Ik heb ook nog een eekhoorn, maar de kinderen willen deze allemaal. Zelf wil ik die heel graag in de gang op de grond plakken. Ik denk dus dat ik er nog een paar moet gaan bijbestellen. Er zijn nog veel meer bosdieren tussen de muurstickers van Fine Forest. Denk aan een damhert, een zalm, een rode vos en er is zelfs een koffieplant verkrijgbaar. In de webwinkel van Fine Forest zie je mooie foto’s met voorbeelden hoe je ze zou kunnen plakken in je huis ter inspiratie.

eekhoorn fine forest

Hoe bevestig je de muursticker?

Het opplakken van de muurstickers van Fine Forest is heel makkelijk. Het is belangrijk om te weten dat ze het mooiste uitkomen op een witte ondergrond. Op een druk behangetje valt het dier weg, denk daar dus vooraf goed over na. Maak eerst de ondergrond vetvrij met een beetje water en ammonia en laat goed drogen. Daarna plak je voorzichtig de sticker op en kun je het eventueel met een föhn warm blazen, zodat het goed zal hechten. Wij hebben de pootjes van het vogeltje net even over het stopcontact laten vallen, zodat het echt lijkt of deze er op staat. Geeft een leuk effect.

muursticker fine forest bevestigen

Konijntje

Ik zag trouwens dat ze momenteel een paasactie hebben. Het Europese konijn is nu verkrijgbaar met 25% korting. Leuk om die ergens op de muur net boven de plint te pakken. Dat is niet alleen leuk met pasen, dat is het hele jaar gezellig!

konijn fine forest

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Muurstickers van Fine Forest
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelWat kun doen in Israël?
Volgend artikelSnel internet in huis halen is nog nooit zo makkelijk geweest!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in