My Lastminutes

logoNet na de meivakantie wilden wij een weekje weg. Met onze dochter van 2, naar een warm land en niet te duur. Het was tenslotte een tussendoor vakantie. Na lang zoeken op internet zagen we door de bomen het bos niet meer. Ik ergerde me kapot aan het feit dat veel bedrijven adverteren met goedkope reisjes, maar als je dan wilt boeken blijkt dat het precies op het tijdstip dat jij wil toch weer 150 euro duurder te zijn. Of de reis is bij nader inzien toch niet meer beschikbaar. Ik werd er gek van. Uiteindelijk lukte het ons om toch iets te boeken (in Portugal) en het bleek subliem. Er had alleen wel heel veel tijd in gezeten. Kijk, en dat hoeft dus niet meer. Ik ontdekte namelijk MyLastminutes.  Een uniek reisconcept! Je geeft je wensen door en zìj gaan voor jòu op zoek. Ideaal. Je kunt precies aangeven wat je voorkeuren zijn en MyLastminute mailt je regelmatig wat geschikte reizen.  Nooit meer dan 10 geschikte reizen, zodat het overichtelijk blijft. Heerlijk! Zo gaat het zoeken naar een reis ineens een stuk makkelijker.

Wil je het eens uitproberen? Of heb je nog geen vakantie geboekt? Dan bof je, want met de kortingscode L9008V krijg je tot 1 juli 2009 150 euro korting op een weekverblijf en 75 euro korting bij een weekendverblijf op de website van Landal!

mylastminutes

Vorig artikelApplicatie en zo
Volgend artikelOdd & Woolly
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in