Nieuwe collectie Peaple

Ben ik even blij dat er weer een kleintje aan komt. Ik heb namelijk de nieuwe collectie van Peaple gezien en ben zeer enthousiast! Helaas is ons ex-Peaple fotomodel Yuren de kleding ontgroeid, maar het kleine wurm dat in aantocht is kan er toch weer zeker 2 jaar van genieten! De nieuwe collectie heeft lekker fel blauw en roze, maar ook zachte pasteltinten. En natuurlijk, zoals we dat van Peaple gewend zijn, supercoole patroontjes of een hippe opdruk. Peaple is verkrijgbaar in diverse stenen winkels, maar ook online. Kijk voor verkooppunten op de site van Peaple.

Namens Peaple mogen wij 2 rompers van de nieuwe collectie beschikbaar stellen voor de winactie, eentje voor jongens, en eentje voor meisjes. Daar moet je natuurlijk wel weer iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat de naam is van de organic jurk romper van de nieuwste collectie. Laat tevens weten of je meedingt voor de meisjes of jongensversie van de romper. Deze actie duurt tot 18 maart 2012.

Vorig artikelVan Ikke
Volgend artikelSmaakstof
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in