Cindysign

Had je al gehoord van dat leuke merk Cindysign? Ik wel, en ik vind het zo leuk dat ik het graag deel. Ik ontving namelijk een prachtig lila jurkje, van 100% linnen en een vilten konijn erop. Het staat mijn lieve Sterre zo goed! Het geeft haar een hele lieve uitstraling. Zelf is ze gek op het konijn, dat zacht en knuffelig aanvoelt. Cindysign maakt naast jurkjes ook mooie shirts voor de jongens. Door de simpele afbeelding van het vilten konijn krijgt het shirt een stoere uitstraling. Het konijn is ook verkrijgbaar als knuffel. Goed voor urenlang sleep, knuffel en slaapplezier! Cindysign is te koop bij Authentique Mignon.

Ben jij ook verwonderd door de pracht en eenvoud van dit merk? Wil je een jurkje voor je dochter bestellen of een mooi shirt voor je zoon of dochter? Gebruik dan de kortingscode hipenhotactie en ontvang bij Authentique Mignon 15% korting! Deze actie loopt tot 14 juli 2011.

Vorig artikelOveralls voor kids
Volgend artikelGestipt!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in