Win tegoed voor een huurauto van Sunny Cars

Als ik een paar dagen weg ga en een huurauto nodig heb, kies ik eigenlijk altijd voor Sunny  Cars. Dat is niet voor niks. Sunny Cars is betaalbaar en heeft een all-in formule, waardoor je nooit verborgen kosten hebt. Hoe dat precies werkt, zal ik verderop nog uitleggen, maar ik begin even met het goede nieuws: in deze blog mag ik een winactie organiseren van Sunny Cars. Kun jij één van de komende vakanties lekker voor niks een huurauto bij boeken! Altijd fijn, want met een huurauto zie je zoveel meer van een land. Dus, doe je mee? Win tegoed voor een huurauto van Sunny Cars!

Voordelen die ik ervaren heb bij Sunny Cars

In november ging ik met vriendin Laura naar IJsland. Ik heb toen heel actief de voorwaarden en kosten vergeleken van de huurauto-aanbieders in IJsland. De conclusie? Sunny Cars is toch echt een betere keuze. In eerste instantie leek de IJslandse maatschappij goedkoper. Tot ik de kleine lettertjes ging lezen en zag dat ik me nog fors moest bijverzekeren om dezelfde zekerheden te hebben als ik bij Sunny Cars had. Deed ik dat, dan kwam de prijs precies hetzelfde uit. Bovendien moest ik daar alles in het Engels regelen en kan dat bij Sunny Cars gewoon in het Nederlands. Voor mij is Engels geen probleem, maar niet iedereen spreekt zijn talen even goed.

All-in autoverhuurmaatschappij

Heel toevallig hadden wij in IJsland ook schade. Er kletterde een steentje op de auto en dat gaf een barst in de voorruit. Voor mij was dit de tweede keer dat ik schade had aan een huurauto, ook in Aruba was het me al eens overkomen. En toen bestond Sunny Cars nog niet. Nu belden we even op naar Sunny Cars om de schade te melden. Ze vroegen meteen of we verder konden rijden, of dat er een vervangende auto geregeld moest worden. Dat laatste was gelukkig niet nodig, maar het was goed te horen dat ze dit hadden kunnen regelen. Vervolgens vertelden ze ons dat we bij het inleveren van de auto misschien de schade zouden moeten betalen, maar dat we dit in Nederland gewoon terug zouden krijgen van Sunny Cars. Perfecte service! Wat is zo’n all-in formule dan toch fijn. Uiteindelijk hoefden we trouwens niets te betalen bij het inleveren, nog beter.

Servicepakketten

Sunny Cars biedt tegen een kleine bijbetaling ook nog eens reuze handige servicepakketten. Zo hadden wij in IJsland een winterpakket, zodat we spijkerbanden hadden die bestand waren tegen de gladde wegen. In Israël kozen we voor een navigatiepakket. We kregen een iPad mee waarmee we niet alleen konden navigeren, maar ook de hele trip overal internet hadden. Ideaal!

Co2 compensatie

We weten het allemaal: vliegen en autorijden is niet zo best voor het milieu. Tegenwoordig zijn er steeds meer maatschappijen waar je je vlucht of trip met de huurauto kunt compenseren. Ik doe dat tegenwoordig standaard. Als je vier kinderen op de wereld zet, kun je het in mijn ogen niet maken om je dan niet om het milieu te bekommeren. En ik weet het, niet vliegen en niet autorijden zou natuurlijk nog beter zijn, maar ik hou er gewoon zo van. Toch probeer ik op verschillende manieren wel mijn steentje bij te dragen. Die Co2 compensatie is er daar één van.

Win tegoed voor een huurauto van Sunny Cars

Zoals beloofd aan het begin van deze blog, mag ik namens all-in autoverhuurmaatschappij Sunny Cars een huurauto tegoed van maarliefst €100 weggeven! Heb jij al een vakantie gepland staan? Dan is dit misschien wel de kers op de taart. Lekker rondcrossen op de plek van bestemming, zodat je veel meer ziet dan alleen wat op loopafstand is. Heb je nog niks gepland, dan is dit misschien een goed excuus om binnenkort een paar dagen weg te boeken. Goedkope vluchten zijn er genoeg en ook accommodaties heb je zo geboekt. Voor tips over dagjes weg kun je natuurlijk ook op het reisgedeelte van mijn blog kijken. Van dobberen in de Dode Zee tot zwemmen met knabbelvisjes aan je voeten vlakbij Athene, je vindt er allerlei tripjes van een dag of 4 waarin je superveel kunt zien.

Wat moet je doen?

Oke, de hamvraag: wat moet je doen om die €100 huurauto tegoed te winnen? Ik doe graag inspiratie op voor komende tripjes, dus ik ben benieuwd naar jouw ultieme tip voor een reis van ongeveer 4 dagen met huurauto. Graag hoor ik 3 mustsee’s op die plek. Als voorbeeld zou ik in Israël zeggen dat je in elk geval Ein Gedi gezien moet hebben, de Klaagmuur in Jeruzalem en in de Dode Zee gelegen moet hebben. Die drie dingen zijn allemaal in 4 dagen te realiseren. Laat dit alles weten via Facebook bij de post over deze winactie en wie weet mag jij die prijs straks in je zak steken! (De winnaar heeft inmiddels bericht gehad)

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
shoptegoed huurauto sunny cars
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelTips om kinderen meer buiten te laten bewegen
Volgend artikelWaarom we Pasen vieren
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in