Nieuwe collectie Those Baby Basics

jurkje those baby basicsNiets is zo fijn als het in huis hebben van basic kleding voor de kleintjes. Je kunt basics perfect combineren met andere kledingstukken. Even ergens een shirtje onder, een legging of een basic vestje of jurkje er overheen. Toen onze Sterre nog de babymaatjes had, hing er in de kast vanalles van Those Baby Basics. Fijne kwaliteit, toen al. Ik was dan ook best verdrietig toen ze uit de maten groeide. Gelukkig kan ik het nu allemaal weer tevoorschijn toveren, want Lenthe groeit in de maten van haar grote zus. Hoera! Toevallig heeft Those Baby Basics net een nieuwe collectie uit, met hele leuke en fijne nieuwe kledingstukken. De stof is zacht, en van prachtige kwaliteit. Het heeft bij mij de wastest doorstaan. De modellen zijn bovendien prachtig, mooi passend bij de lijfjes van mijn kinderen. Ik ben enthousiast! Lenthe ontving de gestreepte donkerblauwe jurk, ze wilde ‘m de hele kerst niet meer uit. Blijkbaar zit hij ook fijn. Je kunt bij Those Baby Basics terecht vanaf maat 50-116.

jumpsuit those baby basics

Wil jij ook Those Baby Basics aanschaffen? Dan heb je geluk! Wij mogen namelijk voor alle Hip & Hot lezers tot 31 januari 2014 maarliefst 20% korting geven op je bestelling. Gebruik hiervoor de code 101.

polo shirt those baby basics

Vorig artikelWeg met die vieze vuilniszakken-geurtjes!
Volgend artikelLeren fietsen zonder zijwielen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in