Hipkraamkado voor de leukste kraamcadeaus

babymuts-babycorner-roze1-340x340Op kraamvisite. Voor mij bestaat er niet veel leukers dan op bezoek gaan bij iemand die net een lief, schattig, klein baby-tje op de wereld heeft gezet. Het hele huis ruikt naar baby, zo fijn! En dan zoek ik natuurlijk een leuk kraamcadeau.

Shoppen naar een kraamcadeau is één van de leuke bijkomstigheden van op kraamvisite gaan. Natuurlijk online, want eigenlijk ga ik zelden of nooit meer naar een stenen winkel voor een kraamcadeau. Surfend vanaf de bank is toch een stuk makkelijker, zeker nu met al die regen en de harde wind.
Eén van de leukste cadeaus vind ik een naamslinger. Ze zijn overal in alle geuren en kleuren verkrijgbaar, maar deze van Hipkraamkado vind ik wel erg leuk. Je kan de slinger als versiering in de kamer hangen, maar voor het raam of in de box staat-ie natuurlijk ook heel leuk. Iedereen mag weten dat er een baby is geboren! En handig ook zo’n naamslinger, want je gebruik de slinger de komende jaren natuurlijk ook als je kindje jarig is!
naamslinger-daan-340x340
Een knuffeltje doet het ook altijd goed. Bij Hipkraamkado verkopen ze geinige aapjes die je overal aan kan ophangen. En koop je er eentje voor een zwangere? Dan kies je toch gewoon het mooie neutrale bruin, dan is het altijd goed.
Knuffel-Aap-02-340x340
Namens Hipkraamkado mogen wij een mooie korting aanbieden. Bestel je iets in deze webshop krijg je een korting van 10% op alle producten. Gebruik bij het afrekenen dan wel de code bestewensen15. De korting is geldig t/m 31 januari 2015.
Vorig artikelAlles wat je moet weten over luizen
Volgend artikelVoorpret op de vakantiebeurs
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in