Dotje & Knotje

Bij Dotje & Knotje vind je vanalles. Zo omschrijf ik het ‘t beste. En dan wel voor de kids. Muurstickers, speelgoed, tassen, meubeltjes, kleding, sieraden. Kinderkamer textiel van het merk Little Dutch, schooltassen voor jongens en meisjes van het merk Brusse en By Gek. Heel leuk! En zij verkopen het Nederlandse kinderkledinglabel Quapi Kids. Lekker stoer en sportief. Een heel hippe collectie met mooie kleuren voor de winter zoals donkerblauw, helderblauw, wit, roze rood en grijs. En het schijnt geweldig fijn te zitten. Zo is het ook wel weer leuk om afscheid te nemen van een (helaas niet al te beste) zomer. Shoppen voor de herfst en winter!

Namens Dotje & Knotje mag ik een waardebon verloten van 25 euro, te besteden aan Quapi Kidswear. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten uit welke 2 kleuren het logo van Dotje & Knotje bestaat. Deze actie duurt tot 9 september 2011.

Naast de winactie, mag ik de lezers van Hip & Hot ook een korting aanbieden van 10% wanneer je de code HipenHot invult. Deze code is de gehele maand augustus 2011 geldig.

Vorig artikelKleine Sam goes Peaple
Volgend artikelBack to school
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in