Onwijs-Leuk

Bij Onwijs-Leuk zag ik spetterende blingbling tasjes voor de dames, die heel geschikt zijn om de show mee te stelen tijdens de kerstperiode. Eigenlijk is Onwijs-Leuk een kinderwinkel, maar ik vind die tasjes ookprima kunnen voor volwassenen. Ik zie mezelf al helemaal lopen met een zwart jurkje erbij. Of mijn dochter, waar ik natuurlijk ook nog een mooie kerstjurk voor moet kopen. Misschien wel met zo’n hip zilver tasje erbij van Onwijs-Leuk!

Van deze Onwijs-Leuke winkel mogen wij maarliefst 5 cadeaubonnen ter waarde van 20 euro weggeven! Wat je hier voor moet doen is ons het antwoord op de volgende vraag laten weten: van welke zoete lekkernij heeft onwijs leuk leuke accessoires voor in de kinderkamer? Geef dit door via dit formulier en wie weet kun jij gratis shoppen! Deze actie loopt tot 3 januari 2010.

Onwijs-Leuk biedt alle lezers tijdens de kerstperiode ook nog eens 15% korting op de zilveren tasjes met de code hiphot02. Das nog eens een leuk voordeeltje!

Vorig artikelBuddha Board
Volgend artikelGrappige knoopjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in