Buddha Board

Ken je dat geklieder met verf? Soms heb ik er gewoon geen zin in. Je moet er immers altijd bij blijven, en als je even de andere kant op kijkt valt er geheid een kwast op je mooie houten vloer, vliegt er een spetter felblauwe verf tegen je hagelwitte muur of staan ze dromerig hun eigen kleding te verven. De oplossing hiervoor is een Buddha Board. Hier kunnen ze naar hartelust op verven met…WATER! Oke, het kan dan nog steeds een waterballet worden, maar water is toch stukken minder erg dan verf. Het Buddha Board ziet er mooi uit, waardoor het er eigenlijk niet uit ziet als speelgoed en dus best in het zicht mag staan. Het is bovendien duurzaam, want de kwasten zijn van bamboe en verf wordt niet gebruikt. Even drogen en je kunt weer een nieuwe tekening maken. Je koopt dit leuke kindercadeau bij Trendyspeelgoed.

Trendyspeelgoed geeft tot en met 6 december 10% korting weg op het gehele assortiment! Speciaalvoor alle last-minute sinterklaasshoppers of vroegboek-kerstshoppers. Gebruik de code: ts-hiphot-10. Vandaag bestellen is de volgende dag in huis.

Vorig artikelDe metalen inktloze pen
Volgend artikelOnwijs-Leuk
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in