Babybladen

Al mijn hele zwangerschap lees ik met veel plezier het blad Kindje op Komst. Dit magazine komt 4 keer per jaar uit en bevat allerlei leuke en praktische informatie voor de zwangere vrouw. Inclusief tips voor de leukste webshops op het gebied van zwangerschapsgadgets en baby- en kinderproducten. Er is zelfs een aparte rubriek met de allerleukste geboortekaartjes. Nou, dat kun je wel gebruiken als je zwanger bent, niet waar? Wij zijn er namelijk nog steeds niet uit wat het worden moet met dat kaartje. Als je dan eenmaal bevallen bent, kun je over op een ander magazine. Dat weet ik nog van toen ik bevallen was van mijn dochter. Namelijk Baby’s Eerste Jaar. Net zo hip, maar net even wat meer toegespitst op de newborn mama (en papa natuurlijk). Tegenwoordig kun je een abonnement nemen op deze magazines. Je krijgt dan in je zwangerschap 3 x Kindje op Komst en tijdens het eerste jaar na de geboorte 4 x Baby’s Eerste Jaar. Leuk voor jezelf, maar ook heel leuk om iemand die net zwanger is kado te geven bijvoorbeeld. Bovendien ontvang je ook nog eens een geweldig cadeaupakket! Meer over het abonnement lees je op de website van Babybladen. Waar je trouwens ook leuke informatie vindt en een leuk forum!

Wil je voor je lid wordt eerst eens kennis maken met deze bladen? Dat kan! Hip & Hot mag namens Babybladen van de nieuwste editie namelijk 10 exemplaren weggeven. Doe mee voor jezelf, of je zwangere dochter, vriendin of familielid. Laat ons via dit formulier weten voor wie je dit magazine zou willen winnen en waarom. Deze actie loopt tot 7 april 2010.

Vorig artikelTrouwkaarten van Pimpelmees
Volgend artikelLaTrib
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

  1. Ik las ‘m tijdens mijn zwangerschap ook. Staat inderdaad heel veel in, en is weer heel anders dan de andere bladen.

    Nog bedankt trouwens voor je uitgebreide reactie nav mijn 1000ste blogje! Ik heb je niet meer gemaild de laatste tijd, maar denk wel veel ana je hoor. Hoop dat alles nog steeds goed gaat. Vast wel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in