Paashazen Bram en Abel

Paashaas Bram Ik kwam viavia terecht bij de webshop Toetie & Zo. Toetie & Zo is een label met handgemaakte en originele producten. Zo worden er hippe tassen met leuke accessoires, knuffels en poppen, reis artikelen en vrolijke dames- en kinderkleding verkocht.

Omdat Pasen al zo dichtbij komt ben ik op zoek naar leuke paasspulletjes. Toetie & Zo heeft twee hele leuke en vrolijke paashazen in het assortiment. Zo heb je paashaas Bram, een roze knuffelkonijn gemaakt van retro stof. Paashaas Bram is heerlijk om mee te knuffelen, lekker zacht en zitten geen harde onderdelen in. Bram kun je overal mee naar toe nemen of neerzetten op de bank.

Paashaas Abel is ook gemaakt van retro stof. Abel is 30x16cm groot. Goed formaat om mee te knuffelen. De paashaas heeft een grote roze strik om en is lekker zacht. Ook in dit knuffelhaasje zitten geen harde onderdelen. Paashaas Abel

Kijk ook even verder naar de collectie van Toetie & Zo. Er zijn veel verschillende poppen en knuffels. De knuffels kunnen in opdracht worden gemaakt met een (eigen) speciale stof, net als de Toetie-Poppen. Zo heb jij straks thuis je eigen unieke knuffel!

Vind jij de paashazen ook zo leuk? Toetie & Zo biedt onze lezers nu 10% korting aan met de code Pasen.

Vorig artikelFeestslinger
Volgend artikelEieren zoeken op een bijzondere manier!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in