Eieren zoeken op een bijzondere manier!

Eieren zoeken op een bijzondere manier!HEMA heeft voor Pasen weer hele leuke producten. De collectie bestaat uit vrolijke en zachte kleurtjes. Denk aan roze, blauw en geel, de echte lentekleuren. Je wordt er spontaan vrolijk van! Extra handig vind ik de plastic paaseieren die ze inmiddels al een aantal jaren in het assortiment hebben. Hiermee kun je eieren zoeken op een bijzondere manier. Ik heb ze al jaren en we gebruiken ze steeds opnieuw. Waarom ik zo fan ben van deze herbruikbare paaseieren, leg ik hieronder uit.

Lees ook: De Grote Paaseitjes test van de HEMA

Eieren zoeken op een bijzondere manier!

De HEMA paaseieren van plastic zijn briljant bedacht. In plaats van chocolade-eieren paaseieren, kun je deze plastic eitjes in de tuin verstoppen. Twee grote voordelen: bij regenachtig weer wordt de inhoud niet nat, én je hoeft ze niet per se met zoete troep te vullen! In plaats van chocola, kun je er voor kiezen om er gewoon een klein cadeautje in te doen. Wat playmobil onderdelen, stukjes puzzel die ze na het zoeken kunnen gaan maken of misschien heb je nog wel een ander leuk idee? Natuurlijk kun je ze ook in huis zetten als paasdecoratie. Zet ze in leuke eierdoppen, of verras je kinderen tijdens het paasontbijt met deze eieren!

Niet zoveel zoetigheid

Het nadeel van de paasdagen vind ik namelijk dat de kinderen zoveel eieren verzamelen, dat ze nog weken met chocola op hun kamer zitten. Wat ze stiekem opeten, het liefst zo rond 5 uur. Kunnen ze daarna mooi weer zeggen dat ze geen honger hebben als de avondmaaltijd ze niet bevalt. Bovendien is het gewoon ongezond, zoveel chocolade. Dus kies ik liever voor een paar echte chocolade-eieren en een aantal kleine cadeautjes of een puzzeltje. Ze zijn ook te gebruiken bij een paasspeurtocht door de wijk bijvoorbeeld. Eieren zoeken op een bijzondere manier dus!

Waar vind je ze?

De plastic paaseieren zijn er in verschillende kleuren en formaten. Om de prijs hoef je het ook niet te laten: 8 kleine eieren kosten  €2,00 en twee grote eieren €1,50. De plastic eieren vind je online terug bij de HEMA.

paaseieren pastelkrijt

Vorig artikelPaashazen Bram en Abel
Volgend artikelHet grootste assortiment muurstickers!
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.