Eieren zoeken

Plastic eieren HEMAHEMA heeft voor Pasen weer hele leuke producten. De collectie bestaat uit vrolijke en zachte kleurtjes. Denk aan roze, blauw en geel, de echte lentekleuren. Je wordt er spontaan vrolijk van!

Vooral de plastic eieren zijn briljant bedacht. In plaats van chocolade-eieren, kun je deze in de tuin verstoppen. Twee grote voordelen: bij regenachtig weer wordt de inhoud niet nat, én je hoeft ze niet per se met zoete troep te vullen! In plaats van chocola, kun je er voor kiezen om er gewoon een klein cadeautje in te doen. Wat playmobil onderdelen, stukjes puzzel die ze na het zoeken kunnen gaan maken of misschien heb je nog wel een ander leuk idee? Natuurlijk kun je ze ook in huis zetten als paasdecoratie. Zet ze  in leuke eierdoppen, of verras je kinderen tijdens het paasontbijt met deze eieren!

De plastic eieren zijn er in verschillende kleuren en formaten. Om de prijs hoef je het ook niet te laten: 8 kleine eieren kosten  €2,00 en twee grote eieren €1.50. De plastic eieren vind je online terug in de brochure van HEMA op pagina 3.

Vorig artikelPaashazen Bram en Abel
Volgend artikelHet grootste assortiment muurstickers!
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.