Passion for Bags

Ik ben wel redelijk van het doorstylen. Daarmee bedoel ik dat ik bij mijn outfit vaak de accessoires wel aanpas. Bijpassende ketting, armband, oorbellen, je kent dat wel. Mijn ringen heb ik eigenlijk altijd aan. Ik heb niet zo’n grote collectie met verschillende kleuren. Tot ik de Melano ringen van Passion for Bags ontdekte. Die superleuke ringen hebben een mooie verwisselbare steen! Je kunt er dus extra steentjes bij kopen in verschillende kleuren en deze aanpassen aan je outfit. Dat verwisselen gaat trouwens heel handig. Je duwt de steen even naar onderen en hij valt er al uit. En dan duw je de juiste kleur er in. Het is niet zo dat je de steen snel verliest, want ik heb de ring een paar dagen gedragen nu en ben geen steen kwijtgeraakt. Leuk systeem dus. Topcadeau voor je vriendin, moeder of zus. En eigenlijk ook voor jezelf natuurlijk. Bij Passion for Bags kun je ‘m kopen, ze hebben veel verschillende soorten. Van wat grover tot meer subtiel, van glimmend tot mat. Naast de ringen verkopen ze er trouwens ook leuke tassen…zeker de moeite waard om eens te bekijken als je toch doorklikt voor deze hippe ring!

Passion for Bags wil graag de Hip & Hot lezers kennis laten maken met deze superleuke Melano ring. Daarom stelt ze de model smal Melano ring ter waarde van €39,95 beschikbaar voor de winactie. Daarvoor moet je even een vraag beantwoorden en via dit formulier aan ons doorgeven. Het gaat om deze vraag: Hoeveel verschillende zilveren wisselringen verkoopt Passion For Bags van het merk Melano. Deze actie loopt tot 16 september 2010.

Kun je zolang niet wachten? Of heb je iets anders leuks gezien? Met de code hip&hot ontvang je 10% korting op je bestelling bij Passion for Bags!

Vorig artikelRicharda muziekdozen
Volgend artikelVerhaaldobbelstenen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in