Pasen op tafel

servetring haasjeIk ben best wel fan van Dille & Kamille. Vooral als het gaat om kook of tafel-spul kan ik er vaak slagen. Veel natuurlijke materialen en leuke accessoires. Voor Pasen nam ik eens een kijkje in de webwinkel en werd verrast door de leuke tafeldecoratie. In een handomdraai, en met niet teveel geld, is jouw paasontbijt heel leuk aangekleed. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke servetringen in de vorm van een konijntje? Of dit vrolijke tafelkleed met kuikentjes? En deze eierwarmer vind ik ook superlief. En in de kleur geel, wit of lichtgroen haal je tenminste het lentegevoel in huis. Doen jullie ook een fijne paaslunch of brunch thuis en heb je nog accessoires nodig om je tafel in paassfeer te brengen? Dan moet je alles rondom het paastafelen bij Dille & Kamille maar eens bekijken.

tafelkleed kuiken

Overigens vind ik ook het broodplankje van hout erg leuk en spotte ik geweldig andere leuke voorjaarsdingen, bijvoorbeeld voor in de tuin of op je balkon.

eierwarmer haasje

Vorig artikelSokjes voor je paastakken
Volgend artikelBillenspray
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in