Peaple

Ik zat even te denken hoe ik nou voor het eerst in aanraking kwam met Peaple. Het was even denken, maar ineens wist ik het weer. Ik ontmoette deze enthousiaste dames op een borrel van Crave. Daar sprak ik ze al even, vlak na mijn bevalling. Later, op de lancering van Crave, kwamen we mekaar weer tegen. Ik vond het super dat Susan en Gea een nieuw en organic kinderkledinglijn aan het opzetten waren, en ik volgde de ontwikkelingen op de voet. Toen onze Yuren ook nog eens werd uitgekozen om fotomodel te zijn voor dit hippe, groene merk mocht ik bovendien als een van de eersten de kleertjes voor het eerst bewonderen. Ik was zo enthousiast, dat ik het heel jammer vond nog bijna een jaar te moeten wachten voor ik deze kleertjes zou kunnen aanschaffen. Gelukkig groeit Yuren niet zo hard, waardoor ik verwacht dat ik hem deze winter alsnog al dat moois kan aantrekken! De Peaple kleertjes gaan namelijk tot en met maat 86. De rompertjes zijn erg leuk, maar ook de shirtjes en broekjes zijn lief en grappig. Wil je alvast een kleine indruk krijgen van de collectie die je vanaf juli 2011 in de winkels kunt zien liggen? Dan kun je hier kijken… Houd het in de gaten, want in september komen we hier zeker nog een keer op terug!

Wil jij alvast kennismaken met de hippe Peaple kleertjes en een rompertje naar keuze winnen? Laat ons dan via dit formulier weten wat het GOTS certificaat, waar alle Peaple kleding aan voldoet, voor staat. Wie weet maakt jouw kindje straks de blits met een hippe Peaple romper!

Vorig artikelBack to school stoel
Volgend artikelEastpak
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in