Win een cd van André Hazes!

cd andre hazes 65 jaarOke, André Hazes valt niet direct in de categorie hip, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik z’n nummers niet op feestjes draai. Dat doe ik namelijk wel. Er zijn een aantal klassiekers die ik toch echt wel kan waarderen. Denk aan: een beetje verliefd, geef mij je angst, kleine jongen, de vlieger, zij geloof in mij, bloed zweet en tranen. Stuk voor stuk echte meezingers, die iedereen kent en het altijd goed doen.

Onbekend nummer

Op 30 juni 2016 zou Andre Hazes 65 jaar zijn geworden. Ter gelegenheid hiervan is er een CD uitgekomen met alle klassiekers èn een nooit eerder uitgebracht nummer: Op de schoorsteen staat een foto. Dit lied is opgenomen vóór zijn grote doorbraak en ademt dezelfde sfeer als het welbekende nummer ‘De Vlieger’. Vlak na de opname van het nummer 1980 wisselde André van platenmaatschappij en werd het muzikale roer omgegooid. Het gevolg was dat het nummer niet meer bij de nieuwe sound van Hazes paste. Nu, twaalf jaar na zijn overlijden, verschijnt het nummer alsnog op het unieke album 65 jaar André Hazes.

Gratis cd

Deze CD is tijdelijk en uitsluitend verkrijgbaar bij Kruidvat van 11 t/m 25 juli 2016. Fans kunnen de CD tijdens de actieperiode gratis in hun bezit krijgen bij aankoop van twee producten van Procter & Gamble, zoals: Always, Always Discreet, Aussie, Clearblue, Dreft afwasmiddel 820 ml en vaatwastabletten 120 stuks, Fixodent, Gillette, Head & Schouders, Herbal Essences, Lenor, New Wave, Oral-B, Pampers billendoekjes, Swisse, Tampax, Wella en Wella Flex. (M.u.v. mini’s en geschenksets, Always enkelpakken, Gillette voordeelverpakkingen en Pampers luiers.) Veel Nederlanders hebben een favoriet Hazes nummer met een mooie herinnering eraan gekoppeld. Dus die cd is stiekem toch wel heel leuk om te hebben! Lees hier meer over de actie.

Win!

Namens Procter & Gamble mag ik 5 toffe pakketten weggeven met de cd van André Hazes èn een flink aantal fijne producten (van Max Factor tot aan Olaz) in. De waarde is ca. € 75 per pakket!

Wat moet je doen?

Laat via onderstaand formulier weten wat jouw favoriete nummer is van André Hazes en welke herinnering daar voor jou aan gekoppeld is. De actie duurt tot en met 25 juli 2016, daarna zullen de pakketten verstuurd worden!

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelHerinneringen herbeleven in Berlijn
  Volgend artikelApps voor onderweg naar je vakantieadres
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  2 REACTIES

  1. mijn favoriete Andre Hazes nummer is La Mama ! Omdat ik al jaren geen contact meer heb met mijn moeder , omdat ze een 10 jaar jongeren vriend heeft die verslaafd is . ik denk elke dag aan haar mis haar elke dag .

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in