Pink and Petrol

Dat ik nog nooit geschreven heb over taarten decoreren is eigenlijk een beetje raar. Als er iets tegenwoordig hip is, is het dat wel. Niet zelden kom ik op een feestje waar de gastvrouw ogenschijnlijk uren in de keuken heeft vertoefd en een prachtige taart heeft gemaakt. Vol bewondering aanschouw ik de bouwsels, en mijn dochter maar zeuren: mama, maak jij ook zo’n prinsessentaart als ik jarig ben? Misschien kan ik het best wel, koken is een hobby en ik durf te zeggen dat ik daar ook aardig goed in ben. Ik heb me aan zo’n taart gewoon nog nooit gewaagd. Mocht ik besluiten voor mijn dochters verjaardag zelf aan de slag te gaan, dan ga ik in ieder geval mijn ingrediënten bestellen via de webshop Pink & Petrol. Volgens mij verkopen ze daar zo’n beetje alles wat je nodig kunt hebben (maar de kenner mag mij verbeteren als ik het mis heb). De site staat bovendien boordevol informatie, zodat ook de niet geoefende taartenbakker aan de slag kan. Ik denk dat ik het eerst eens ga proberen met cupcakes ofzo…

Namens Pink & Petrol mogen wij voor het nieuwe jaar een toffe taartenagenda weggeven! In deze agenda vind je allerlei tips and trics rondom het bakken en decoreren van taarten. En hij is helemaal hip! Meedoen? Laat ons via dit formulier weten welk magazine rondom taarten Pink & Petrol ook verkoopt. Deze actie loopt tot 28 december 2010.

Vorig artikelLeju sieraden
Volgend artikelVintage en retro kinderspullen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in