Roppongi

Wij vieren op 5 mei bevrijdingsdag, maar in Japan is het dan kinderdag. Ook leuk, om een keer bij stil te staan misschien? Traditiegetrouw hangen er in Japan deze dag koinobori te wapperen in de wind. Dat zijn karpervlaggen. En of het nou kinderdag is, bevrijdingsdag of gewoon een verjaardag of lentefeest, die karpervlaggen zijn hartstikke leuk en komen deze mooie zomer- en lentedagen vast van pas! Heb je weer eens wat anders op je tuinfeest hangen, en bovendien een leuk verhaal erbij om te vertellen. Helemaal Hip & Hot! Maarre…hoe kom je dan aan deze bijzondere vlaggen zul je denken? Nou, die bestel je in de webshop van Roppongi. Want daar verkopen ze allerlei Japanse spulletjes waar je helemaal hebberig van wordt. Mijn blik dwaalde als eerste af naar de sushi, want  tja, zwanger en al 9 maanden deze lekkernij moeten laten staan natuurlijk. Maar ook echt heel leuk zijn de Japanse serviesjes, het tape om cadeautjes mee in te pakken, de sakeflesjes (wist je al dat Sake tegenwoordig helemaal hip is?), thee, eetstokjes en geweldig mooie papieren ballonnen! (gegarandeerd vrij van kankerverwekkende stoffen…)

Voor Hip & Hot stelt Roppongi een hip sake-setje of een baby-kimonootje beschikbaar voor de winactie. De winnaar mag dus zelf kiezen. Wat je daarvoor moet doen is het volgende. Laat ons weten welk Japanse artikel jou het meest aanspreekt. Geef eveneens door wat jij als prijs zou willen hebben. Dit alles willen wij via dit formulier weten. En wie weet zit jij deze zomer hip aan een sake-setje te nippen! Deze actie duurt tot 25 mei 2010.

Vorig artikel1bag4u
Volgend artikelNomonro Dress Clip
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in