Vintage en retro kinderspullen

Ik kan het me nog wel herinneren hoe ik vroeger uren speelde met My Little Pony, de boeken las van Pol, Saskia en Jeroen of Lotje, knutselde uit van die bijna uit elkaar gevallen knutselboeken van mijn moeder of een spelletje hoedje vliegen deed met mijn oma. Geweldig vond ik het. Helaas is mijn moeder nogal van de opruim en is al dat nostalgische speelgoed op een rommelmarkt terecht gekomen, of misschien wel gewoon in de prullenbak. Jammer. Want veel dingen zijn nog steeds leuk. En zie daar het goede idee van De Oude Speelkamer om deze vintage en retro spulletjes op te scharrelen en uit te stallen in hun webshop. Ik kan er me flink aan vergapen, zo leuk allemaal! Dat Tree House bijvoorbeeld. Ik had het niet vroeger, maar ik wilde het wel. Zal ik…? Ik denk er nog even over. Een paar knutselboeken heb ik trouwens nog wel van vroeger. Ik gebruik ze nog steeds regelmatig voor de knutselmomenten met mijn dochter. Van De Oude Speelkamer kreeg ik van die leuke papieren dieren van The Wild Bunch opgestuurd. Die hebben we natuurlijk direct zitten maken. Sterre genoot, want je ziet meteen een leuk resultaat. Daarna zijn ze erg leuk om neer te zetten, dubbel plezier dus! Het is trouwens een heel betaalbaar en leuk sint- of kerstcadeautje.

Namens De Oude Speelkamer mogen wij 3 keer een setje van The Wild Bunch knutseldieren t.w.v. €8,95 weggeven. De vraag die je hiervoor moet beantwoorden is: op de ansichtkaart ‘Spelen voor het slapen’ zie je een jongen en meisje samen spelen. Waar spelen ze precies mee? Geef je antwoord door via dit formulier en wie weet mag jij aan de knutsel met je zoon of dochter! Deze actie loopt tot 30 december 2010.

Vorig artikelPink and Petrol
Volgend artikelDe metalen inktloze pen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in