Pink Ribbon

Studio117 maakt mooie, handgemaakte sleeves voor de iPhone, iPad en MacBook. Alle sleeves worden in kleine oplages door de eigenaresse Wendy met liefde en aandacht gemaakt.

In het kader van oktober, borstkankermaand heeft Studio117 een handmade Iphonehoesje in Pink Ribbon Style ontworpen. Pink Ribbon is de stichting die aandacht vraagt voor borstkanker en financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker.

De oplage van de hoesjes is exclusief; er worden maximaal 234 gemaakt. Het ontwerp is uniek waarbij de zo kenmerkende roze lintjes van Pink Ribbon centraal staan. Er is gekozen voor twee dessins die helemaal passen bij de Stichting en bij Studio117. De stoffen zijn speciaal gemaakt in Amerika en van beide dessins zijn slechts 117 hoesjes gemaakt. Met dit artikel heb je een exclusief en handgemaakt product in handen! Bovendien steun je hiermee de  goede doelen van Pink Ribbon.

De Phonehoesjes kosten € 17,50 per stuk. Daarvan doneert Studio117 € 10,- aan Pink Ribbon. Bestellen doe je hier.

Vorig artikelMejuffrouw Muis
Volgend artikelWijnwoensdag: herfstwijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in