Hibbies

Leuk joh, deze horloges van Hibbies! Ze zien er supersimpel uit, maar door de vele hippe kleurtjes zijn ze echt top. En er zijn nog meer voordelen. De horloges zijn multifunctioneel, superzacht en flexibel, waterafstotend tot 10 m, schokbestendig, en met Tourmaline, waardoor je na het sporten snel weer in balans bent! Wat ik erg handig vind, is dat ze zo lekker licht zijn dat je ze bijna niet voelt. Ideaal dus voo tijdens het sporten. Of straks, als het dan ein-de-lijk weer mooi weer gaat worden. We met z’n allen het strand op zoeken om lekker te zonnen en af en toe een duik in de zee te kunnen nemen? Dan is zo’n horloge natuurlijk heel handig. Je dure horloge laat je thuis, maar deze gaat mee. Zo kun je de tijd bij houden, maar hoef je niet bang te zijn dat je per ongeluk een duik in het water neemt en je horloge was vergeten. Of dat ie vol met zandkorrels komt te zitten, ook zo vervelend. En bovendien: je loopt er gewoon ontzettend hip bij op het strand! Je stemt het kleurtje af op je bikini en je bent helemaal in stijl. Dit horloge is er ook in kindermaatjes, ik mocht er eentje ontvangen en het is inderdaad een leuk en fijn ding. Zie jij er ook de voordelen van in? Je koopt ‘m bij Hibbies en steunt dan nog een goed doel ook!

Wil jij zo’n leuk en handig horloge van winnen? Dat kan! Doe dan vandaag mee met de actie van Hibbies op Hip & Hot. We willen graag weten wat jij het hipste kleurtje van de serie vindt. Dat geef je natuurlijk door via dit formulier en wie weet ben jij straks die mazzelaar die deze zomer de blits maakt op het strand met dit horloge!

Vorig artikelIsa Booties
Volgend artikelMienoesj
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in